joi, 1 septembrie 2016

Sunt David, welcome to my path

Salut si bine ai venit pe blogul meu!

Aici o sa gasesti cat mai multe informatii cu si despre mine, despre orice imi trece prin minte, despre ce imi place si ce imi displace. Calea mea nu e neaparat una stabile, asa ca nu te speria daca o sa gasesti informatii de toate felurile pe aici. Nu sunt o fire organizata si imi e greu sa imi pastrez o singura cale.


Poate sunt usor instabil, poate ma voi contrazice in spusele mele si scrierile pe care le veti gasi aici, dar un lucru e cert: voi scrie din suflet si din inima. O sa gasesti aici tot ce imi place si ce nu, iar uneori poate o sa gasesti o lipsa de continuitate intre articolele mele.

Asta pentru ca imi place foarte mult sa fac si alte lucruri in afara de blogging. Ma dedic in totalitate ajutarii parintilor mei, carora le multumesc ca m-au ajutat pana acum si m-au sustinut, sunt o fire sportiva, imi place sa citesc, iar zilele libere mi le petrec prin scoli invatand copiii cum ar trebui sa se descurce de unii singuri cand merg in drumetii sau vor sa calatoreasca de unii singuri.


Poate pare ca sunt un om perfect, dar te asigur ca nu e asa. Am reusit sa organizez lucrurile pe care le fac, dar nu si gandurile pe care le am. Blogging-ul e doar un alt challenge pe care mi l-am pus si propus sa il depasesc. Prietenii imi spun ca ma descurc la scris asa ca, welcome to my path. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu